/>/> VANHUS STADISSA: Unelmointitilaisuus, Matkamessut

tiistai 21. tammikuuta 2020

Unelmointitilaisuus, Matkamessut

Nyt ne ovat ohi ja matkaunelmointi vaan jatkuu edelleen kiihkeänä. Messuilta jäi tukku unelmia mielelle painoksi, iso kassillinen esitteitä, eksoottisia tuoksuja viipyilemään nenään, hampaankoloon savonlinnalaisen lörtsyn lihahippusia ja vaikka mitä muuta ikävän ja ahdistuksen aihetta.

Matkamessujen pääkohteena oli Viro, jolla olikin iso osasto keskeisellä paikalla päähallia. Osastoilla sai todella hyvän kuvan Viron suunnattomasta elämystarjonnasta matkailijoille. Mutta ei messutarjonta siihen päättynyt, vaan tupa oli täynnä myös kotimaata ja ulkomaata.

Varsinaisia eksoottisia tunnelmia ei esiintynyt muutamien aiempien messujen tapaan. Ainakaan itse en sattunut näkemään mitään tanssiesityksiä tai muitakaan erikoisia maaesittelyitä. Mutta paljon oli värikkäitä, hienoja osastoja, joilla kaikui maailman kielet suloisena sekamelskana.

Taiteilija Raija Oras maalasi Punkaharjun osastolla hienoa taulua ja Saimi Nousiainen oli organisoinut osastolle musiikkiesityksen.

Kyllä heräsi taas polttava kaipuu reissaamaan! Kauas tai lähelle, kotimaahan tai ulkomaille, laivalla tai lentäen, autolla tai junalla. Vaihtoehtoja on messut ja netti tulvillaan. Kokeile ja käy googlaamassa joitain matkakohteita, niin saat hetken kuluttua sähköpostiisi ja käyttämillesi nettisivuille mainontaa matkakohteista.

Mutta matkailun makuja on monenlaisia, osa vihreämpiä ja osa niitä paljon parjattuja saastuttavia. Jokaisella on kuitenkin edelleen mahdollisuus ratkaista ja valita matkakohteensa omatuntonsa, halujensa ja kykyjensä mukaan. Tarjolla on kallista ja edullista, helppoa ja haasteellista, valmiiksi purtua ja seikkailullista.

Ei kun valitsemaan omat retket! Ei noista messuista pysty antamaan raporttia, sillä olivat ne sen verran laajat. Tarjolla oli matkoja, ruokaa, matkailuautoja, asuntovaunuja, luentoja ja esitelmiä. Laitan seuraavaksi messuilta muutamia sekalaisia kuvia, joista voitte parhaanne mukaan yrittää aistia matkailun houkutuksia.

Matkustaminen on mukavaa, avartavaa ja virkistävää! Sen voi tehdä netin, esitteiden tai tv:n matkaohjelmien sekä oikeasti matkustamalla! Ja eikun reissaamaan jollain em. tavoista!

Käykää myös tutustumassa huippubloggaja Sanna Walleniuksen hienoihin matkajuttuihin osoitteessa walleni.us!













Lähetin kuvaajan messupäivänä Lontooseen kuvaamaan Tower Bridgen


2 kommenttia:

  1. Joo oli kyllä hyvät messut! Mukavaa kun yritykset olivat panostaneet ruualla ja esityksillä, eikä pelkillä banderolleilla ja esitteillä. Itsellä jäi aika samat jutut mieleen kuin sinullakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terve! Kiitos kommentistasi! Mukavaa kuulla, että sinuakin miellyttivät samanlaiset jutut. Tuo messutapahtuma on vuosi vuodelta tullut ”elävämmäksi” ja monipuolisemmaksi. Mukavaa kesän odotusta sinulle!

      Poista