/>/> VANHUS STADISSA: Matkustaminen sohvalta

maanantai 1. heinäkuuta 2019

Matkustaminen sohvalta

Olette varmaan jo vähän kyllästyneet minun sekalaisiin vanhusjuttuihini, niinpä päätin ehdottaa teille toisenlaista, moninverroin laadukkaampaa luettavaa.

Nuoresta iästään huolimatta jo neljännesvuosisadan lehtialan ammattilaisena toiminut Sanna Wallenius on kirjoittanut jo 6 vuoden ajan omaa, laadukkaasti toteutettua matkablogia. Sannan blogi on saanut palkintojakin eli tasokasta tekstiä on tarjolla. Sannan varsinaisena leipätyönään kirjoittamia tekstejä on meistä varmaan jokainen lukenut Apu-lehdestä, Me Naisista, Eevasta ja ties mistä.

Sannan matkablogi Walleni.us (napauta tästä päästäksesi blogiin) pitää sisällään laadukkaita kertomuksia hänen perheensä kanssa, eri kokoonpanoilla, tekemistään matkoista Suomessa ja ulkomailla. Kirjoitukset sisältävät hienoja valokuvia, paljon tietoa kohteista, vinkkejä matkustamiseen ja suosituksia paikoista.

Ellet ole itse tai läheistesi kanssa vielä päättänyt tämän kesän kotimaan retkikohteita, löydät Sannan tuoreimmista postauksista loistavia kohteita Länsi-Suomesta. Selatkaahan Walleni.us-blogin arkistoa ja katsokaa mitä maailmalla on tarjottavanaan niin nuoremmille kuin seniorimatkustavaisillekin!

Ja ajatelkaa, että minä pohjoisen poika (Oulussa syntynyt), joka jatkuvasti vannon Savonlinnan ja Itä-Suomen nimiin, ehdotan teille Länsi-Suomen matkailua. Luotan kuitenkin, että tulette vielä itäpuolelle Suomea ja Savonlinnaankin, kunhan tutustutte ensin Sannan kehumiin kohteisiin.

Tsemppiä matkailuun joko fyysisesti tai sohvalla maaten!

PS. Älkää kuitenkaan luulko, että vältytte minun vanhuskirjoituksiltakaan tulevaisuudessa, niitäkin kyllä tulee. Meinasin tällä kertaa vaan hieman ”ratsastaa” Sannan, ammattilaisen tekstitarjonnalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti