/>/> VANHUS STADISSA: Vaalitaisto käy hurjana!

tiistai 7. huhtikuuta 2015

Vaalitaisto käy hurjana!

Kyllä en ole iloinen kun taas kaikki pas...n puhuminen on alkanut! Se ei poliitikko-olento ole mikään kiva ihminen kun aletaan tavoitella menestystä vaaliuurnilla. Ennen uurnan aukaisua sitä käydään huutelemassa härskejä herjoja niistä kavereista, joiden kanssa vietetään aikaa sovussa milloin Brysselissä ja milloin Arkadianmäellä tai Töölöntorilla tai Hakaniemen torilla tai Kolmen sepän patsaalla tai Kämpin baarissa. Sitä ollaan taas muutaman viikon ajan kuin pahimmat vihamiehet ja mikään toisen tekemä tai sanoma ei kelpaa ja on niin väärin ja pielessä että!

Täytyy olla poliitikko-olennolla omituinen mielenlaatu ja harmaa aivosolu kun huutelee semmoisia hävyttömiä toiselle ettei kohteella meinaa poskessa puna riittää. Eikä ole kaverin herjojen kuunteleminenkaan tavallisella perusaivolla varustetun hommaa. Olen jotenkin pyrkinyt hahmottamaan itseäni niin, että jos minulle puhuttaisiin tuollaisella poliitikkokielellä, olisin jo istumassa pahoinpitelystä pitkää kakkua. Mutta olisi kyllä puhujakin pitkällä sairaslomalla.

Ja kun tuntuu ettei mikään ole kaverilla mennyt oikein eikä mikään sanottu satu tämänpäivän maailman menoon. Hallituskaan ei ole tehnyt mitään oikein ja jos teki, teki sen päin p...ttä tai siis väärin. Jos me saatais päättää niin eihän me noin tehtäis, kuuluu opposition riveistä tai niiltä, jotka siirtyivät kesken vastuullisen puuhan oppositioon.

Olisiko opposition pitänyt sitten olla se toinen sitio? Ei siis oppo vaan se pää-sitio, joka on päättämässä. Olisi kait, mutta kun ei uskallus riittänyt ja tiesi ehkä ennakkoon ettei taito ja taju riittäisi. On helpompaa oleilla haukkujien osastolla! Se on ollut niin kivaa haukkua hallitusta ja samalla tietää itse mikä on oikein. Mutta eihän sitä oikeaa voi paljastaa kun kaveri saa kunnian. Sitä ei sovi paljastaa ettei itsekään kuitenkaan tiedä mitään sen paremmin.

Eli muistakaa kaikki äänestää vaaleissa ja tulkita oikein kuka puhuu puhdasta puppua ja kuka on viisas ja voisi osua oikeaan! Nämä tulevat vaalit ovat taas yksi askel kaikkiin tulevaisuuden oikeisiin vaaleihin. Tämän keväiset valitut menevät Arkadianmäelle miettimään meille uusia koukkuja ja ovat tietävinään entisiä paremmin.

On olemassa ihmiselle yksi perussääntö: "Jos et äänestä, et voi myöskään valittaa!" Siis muista äänestää ja osaltasi valita viisaita tekijöitä eduskuntaan, joka istuu lähivuodet evakossa Sibelius Akatemian tiloissa. Ja ovat jo vajaan vuoden kuluttua meidän kaikkien mielestä taas kerran huonompia kuin entiset päättäjät.

Se vaan on politiikka tuommoista eikä muuksi muutu! Niin kun se on nimittäin politiikkaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti