/>/> VANHUS STADISSA: Nyt se sitten iski - FLUNSSAPÖPÖ

tiistai 3. maaliskuuta 2015

Nyt se sitten iski - FLUNSSAPÖPÖ

Otin tammikuussa kunnon kansalaisen tavoin flunssarokotuksen aiempien vuosien tapaan. Oletin että homma on sillä selvä ja terveenä taaperretaan tämäkin kevät!

Mutta eikö mitä! Eilen aamulla piti kakistella kurkkua ja iltaa kohden alkoi kipukin löytää tiensä tuntohermoihini. Ja puolenyön tietämillä kuumemittari kohosi 38C-asteen lukuun. Olen sikäli heikko ihminen, että jo 37C tekee oloni kohtuuttoman tukalaksi. Nyt siinä oli korotusosat mukana ja olo sen mukainen.

Nukahtaminen ei muodostunut ongelmaksi kiireisen päivän jälkeen. Mutta kello 4 yöllä oli yöuneni hoidettu. Luonto ajoi minut tolpilleni ja iPadin ääreen Hesaria lukemaan. Kurkku oli kuin riivinrauta ja välillä paleli ja välillä oli hiki. Siinä se aika kului aamunkoittoon kunnes pääsin hoitelemaan kurkkua kuumalla teellä. Pillereitä meni suositusten vastaisesti pari kourallista. 

Aamupäivä meni kuumaa juoden ja kurkkua kakistellen. Nyt tässä odotellaan miten tämä tila jatkuu! Ei tiennyt flunssarokote mihin pöpöön pitäisi iskeä! Oli selvästikin eri pöpöön tarkoitettu!

Viereisen kuvan tarvikkeilla pitäisi oloa helpottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti