/>/> VANHUS STADISSA: heinäkuuta 2024

tiistai 16. heinäkuuta 2024

Kuka sinua nuolee?

Voi elämän kevät ja unen syvyys, kun aamuyöllä kello 2.55 tunnet, että sinun kättäsi nuollaan! Ensi tunne on hämmennyksen kauhistus. Kiivastuminen vilkkuu siinä hitaasti aukeavan silmän ripsien välissä toisen silmän vielä uinuessa onnellisen tietämättömänä unen häiriöstä. Mutta, kun tajuat kuka nuolee, niin kaikenlainen kiivaus häviää mielestä.

Tuo hurja reilun kilon painoinen olento on sarjassamme söpöintä, mitä maailmasta löytyy. Sain taas kohtalaisen tauon jälkeen nauttia mökillä tuosta naperosta. Hänellä on jo vankka 2,5 vuoden kokemus kielen käytöstä pesuhommissa sekä vastaava aika perheyhteisön vartiointitehtävistä.

Eräs tärkeimpiä sivuhommia on rannekellon hihnan säätäminen sopivaan kireyteen. Säädön osuvuus vaatii vielä melkoisesti opettelemista. 

Edellä mainitut rankat hommat vaativat kunnon levon sekä vahvat eväät.

Tuo pieni otus on perheemme nuoremman haaran lemmikki, Eppu. Tuo pehmeä, suloinen karvapallo on vanhuksen paras ystävä ja voiman antaja. Tosin pissiretki aamulla klo 5 on hieman rankka rupeama, mutta sisään palaamisen jälkeen nuollut kädet ja leukani saavat hymyn huulille. 

Ja kaiken nuolemisen, syömisen ja vartioinnin päälle maittaa rento lepäily. Hyvää kesää kaikille toivottavat Eppu ja Vanhus Stadissa!