/>/> VANHUS STADISSA: Onko kesää näkyvissä?

tiistai 28. maaliskuuta 2017

Onko kesää näkyvissä?

Kyllä en taas tykkää oikein mistään! Kun ei se mene niinkuin kuuluisi! Nimittäin nuo kelit.

Jos katson ikkunasta, näen auringon, ryntään eteiseen, puen takin päälle ja kiirehdin juoksujalkaa ulos, niin rapulla odottaa kylmä puhuri ja pilveen karannut aurinko. Onko tuo nyt laitaa kun petetään viatonta ihmistä kauniilla ikkunanäkymällä?

Pekka Poutakin lupaa aamun televisiossa vaikka mitä kelejä. Joka toinen kerta paistaa ja joka toinen sataa. Lämpöä on luvassa milloin -5 C ja milloin +5 C tai -10 C ja +7 C. Valitse sitten niistä vaikka tiedät, että aina palelee! Ei seniori-ihminen kestä tuommoista vatkaamista. Elämän pitäisi olla tasaista ja lämmintä!

Luulisi edes Sini-hauvan kamera selässään protestoivan isäntänsä Pekan ennustuksia ja vaativan kunnon kelejä. Ei Sinikään aina koiranilmoja siedä! Ja pitäisihän meteorologilla olla mahdollisuus vaikuttaa keleihin, kun on tiettävästi suorat yhteydet tuonne ilmojen säätäjiin! Ja Pekka kun on vielä Savonlinnan miehiä, niin senkin perusteella olettaisi lupailevan enemmän kesäkelejä! Kun Savonlinna on sentään Suomen paras kesäkaupunki!

Kesälippalakki, lyhyet kalsongit, shortsit ja t-paita odottavat minua jo eteisen tuolilla. Joten ryhtiä sinne sääosastolle! Täällä ollaan valmiina ja odotellaan kovasti kesäkelejä!

Kyllä se tuonne paistaa, mutta ei meidän rapulle!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti