/>/> VANHUS STADISSA: Nyt kyllä risoo, että ...!

torstai 23. maaliskuuta 2017

Nyt kyllä risoo, että ...!

Se otti meikäsenioria tänään pattiin kovin! Oli kiihtymyksen tila Bottaksen uuden formula-auton luokkaa ja hammasta piti purra, ettei olisi puhunut saippualla suusta pois pestäviä sanoja.

Oli näet vahvasti seniori-ikäinen rouva hankkinut itselleen tablettilaitteen. Hän oli käyttänyt laitetta kotonaan kotinetissä tovin aikaa, kunnes päätti hankkia siihen suojakuoret. Marssittuaan Helsingissä Forumin Elisa-myymälään, löytyivät laitteeseen sopivat kuoret.

Mutta kun nuori myyjähenkilö sai rouvan pyöritykseensä, alkoi syntyä julmaa jälkeä. Lopputulemana oli, että rouva marssi kotiin uusien suojakuorien (joista sai toki hieman alennusta), nettiliittymäsopimuksen, uuden mobiili-SIMmin ja nettiturvasopimuksen kanssa. Ihmeissään siitä, mitä kaikkea tämä tarkoittaa, saapui hän Enterin opastukseen, jossa pääsimme yhdessä rouvan kanssa hämmästelemään tapahtunutta ja uusia vielä printterimusteen lämpimiä sopimuksia.

Rouvan sopimuksessa mainittiin perushintana 1,49 €/kk liittymälle + 1,49 €/vrk + aloitusmaksu 3,90 €. Lisäksi sopimuksessa oli tietoturva 0 €/ensimmäinen kk ja sen jälkeen 2,90 €/kk. Noilla hinnoilla ja jokapäiväisellä netinkäytöllä kustannus olisi ollut n. 50 €:n tasoa kuukaudessa. Rouva itse kuvitteli hinnat sopimuksessa olevien lukujen perusteella perin edullisiksi. Vaikka kävimme sopimukset läpi ja yritimme selittää hintoja, ei asia auennut opastettavallemme ja meillä senkun hiiltymiskierrokset operaattoria kohtaan kasvoivat.

Hammasta vihasta purren soitin Elisan puhelinpalveluun, jonne yllätyksekseni pääsin muutaman minuutin jonotuksen jälkeen. Kerroin asian kiihkoani pidätellen, luin sopimuksista vaadittavat tiedot ja annoin puhelimen rouvalle, joka varmisti henkilöllisyytensä asiakaspalvelijalle. Ja eiköhän mitä ja sakramentti sentään! Saimme päätettyä sopimuksen samantien eli heti kättelyssä!

Tämä ei ole ehkä monellekaan yllätyksellinen tositapahtuma! Tämä on kuitenkin tapahtuma, jollaista ei saisi tapahtua! Nuoret myyntihaukat käyttävät härskisti hyväkseen tietämättömiä senioreita myydessään bonusten toivossa liittymiä ja muuta it-laitteissa käytettävää tuotetta.

Sanon suoraan etten pidä tuommoisesta touhusta! Se on s..., pe... jne. (Nytpä menen pesaisemaan suuni saippualla)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti